Aubergine & Quorn gryta
Aubergine & Quarn gryta
Åh, här kommer en ljuvlig rätt som passar utmärkt till ris och något gott bröd.

Ingredienser
300g Quornbitar (frysta)
1 aubergine
1/2 dl kallpressad rapsolja
1 bit skivad purjolök
1 gul lök ( skivad)
2 st tomater tärnade
1/2 burk passerade tomat
salt
peppar
paprika
1 tsk kanel
1 tsk råsocker
3 dl vatten
Gör så här
Skölj auberginen och skär det i stora tärningar. Torr stek det i en gryta tills det har fått färg .Tillsätt oljan och rör om. Lägg i lök och purjulök,låt det fräsa i i par minuter. I med quornbitarna krydda med salt, peppar, paprika, kanel,och råsocker. Blanda i tomaterna och vattnet. låt puttra i ca 25 minuter.
Serveras med ris eller pita bröd.
Åh, här kommer en ljuvlig rätt som passar utmärkt till ris och något gott bröd.

Ingredienser
300g Quornbitar (frysta)
1 aubergine
1/2 dl kallpressad rapsolja
1 bit skivad purjolök
1 gul lök ( skivad)
2 st tomater tärnade
1/2 burk passerade tomat
salt
peppar
paprika
1 tsk kanel
1 tsk råsocker
3 dl vatten
Gör så här
Skölj auberginen och skär det i stora tärningar. Torr stek det i en gryta tills det har fått färg .Tillsätt oljan och rör om. Lägg i lök och purjulök,låt det fräsa i i par minuter. I med quornbitarna krydda med salt, peppar, paprika, kanel,och råsocker. Blanda i tomaterna och vattnet. låt puttra i ca 25 minuter.
Serveras med ris eller pita bröd.
Kommentarer
Trackback