Havrecookie toppad med macadamianut glass och halloncurd
Här kommer den perfekta efterrrätten.
Bakelsen har en botten av en havrecookie, receptet kommer senare, som sedan är toppad med macadamianut glass med ringlad hemmagjord halloncurd över. Ett supergod efterrrätt att toppa påsk maten med.
Som dekoration har vi använt marabous chokladhjärtan..så söta :).
Halloncurd
1/2 gelatinblad
1 dl frysta eller färska hallon
1 1/4 dl socker
3 äggulor
75g smör
Havrecookie toppad med macadamianut glass och halloncurd
Bakelsen har en botten av en havrecookie, receptet kommer senare, som sedan är toppad med macadamianut glass med ringlad hemmagjord halloncurd över. Ett supergod efterrrätt att toppa påsk maten med.
Som dekoration har vi använt marabous chokladhjärtan..så söta :).
Halloncurd
1/2 gelatinblad
1 dl frysta eller färska hallon
1 1/4 dl socker
3 äggulor
75g smör
Havrecookie toppad med macadamianut glass och halloncurd
Kommentarer
Trackback